Et 800 kW dieselgeneratorsæt

14. juli 2021

Den 9. marts 2021 underskrev Dingbo Power med succes en 800KW Shangchai diesel generator sæt med Nanning Shengyao Real Estate Development Co., Ltd., som har karakteristika af kompakt struktur, høj pålidelighed, god økonomi, lav støj, smukt udseende osv., og er begunstiget af brugere, så snart det er sat på markedet. Det er rapporteret, at enheden vil blive brugt i Nanning Shengtian East County plot et projekt som en backup strømforsyning.

 

Nanning Shengyao Real Estate Development Co., Ltd. blev grundlagt i november 2009, og dets forretningsområde omfatter ejendomsudvikling (der opererer med kvalifikationsbevis);Boligindkvartering, agentur osv. Som en benchmark-bygning i Xingning-distriktet er projektet med plot a i Shengtian East County, Nanning, hvor generatorenheden bruges, omhyggeligt undersøgt i planlægning og design, landskabsdesign, bygningsydelse, materialevalg , energibesparelse og miljøbeskyttelse;Bliv ved med at forbedre projektledelse og -kontrol, byggeproces, kvalitetskontrol og byggeniveau;Projektet har komplet infrastruktur, fornuftigt design og komplette kommercielle understøttende faciliteter, som i høj grad øger den kommercielle værdi af Xingning East.


A 800 kW Diesel Generator Set

 

Shangchai W-seriens motor er et splinternyt produkt designet og fremstillet af Shangchai-firmaet for at imødekomme efterspørgslen efter højeffekt på generatorsætmarkedet.Alle former for tekniske indikatorer har nået det nuværende internationale avancerede niveau.Denne serie af motorer har fordelene ved kompakt struktur, høj pålidelighed, god økonomi, lav støj, høj pålidelighed, høj pålidelighed, lav pris, høj pålidelighed, lav pris, lav pris, lav pris og så videre Smukt udseende og andre egenskaber, en gang på markedet vil blive begunstiget af brugerne.

 

Tak for din stærke støtte til Dingbo Power.Dingbo Power er en producent af dieselgeneratorer med mere end 10 års erfaring i design, levering, idriftsættelse og vedligeholdelse af dieselgeneratorer.Virksomheden har en moderne produktionsbase, et professionelt R & D-team, avanceret produktionsteknologi, et perfekt kvalitetsstyringssystem og en god eftersalgsservicegaranti, vi kan tilpasse 30kw-3000kw dieselgeneratorsæt med forskellige specifikationer, såsom almindelig type , automatisering, fire beskyttelse, automatisk skift og tre fjernovervågning, lav støj og mobil type, automatisk netforbundet system og andre specielle strømkrav i henhold til kundernes behov.Kunder er velkomne til at forespørge på mail dingbo@dieselgeneratortech.com.

 


Følg os

WeChat

WeChat

Kontakt os

Mob.: +86 134 8102 4441

Tlf.: +86 771 5805 269

Fax: +86 771 5805 259

E-mail: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Tilføj.: No.2, Gaohua Road, Zhengxin Science and Technology Park, Nanning, Guangxi, Kina.

Tag kontakt

Indtast din e-mail og modtag de seneste nyheder fra os.

Copyright © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Alle rettigheder forbeholdes | Sitemap
Kontakt os