Dingbo Power Sold Prime 580KW Diesel Generator Sæt

Kan.30, 2022

China Railway Construction Group Co., Ltd købte et sæt førsteklasses 580kw standby 640kw shangchai dieselgenerator fra Dingbo Power.Generatorsættet vil blive brugt i relevante projekter udpeget af kunden som nødstandby strømgeneratorsæt.Tak China Railway Group for dens store støtte til Dingbo Power!

 

Hvorfor vælge Dingbo serie Shangchai diesel generator sæt?

Dieselmotoren i Dingbo-serien Shangchai diesel generator sæt er produceret af Shanghai Diesel Engine Co., Ltd., har dieselgeneratoren karakteristika af fremragende kraftydelse, økonomi, stabilitet, pålidelighed, funktionsdygtighed, lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og national kæde eftersalgs- og reservedelsservice. Det kan køre kontinuerligt , stabilt og sikkert.I de seneste år, på grund af den hurtige økonomiske udvikling og ujævne fordeling af ressourcer, er strømmangel i nogle områder, især i spidsbelastningsperioden med strømforbrug om sommeren, almindelige strømafbrydelser og strømbegrænsninger, hvilket gør rollen af diesel generator sæt i udviklingen af ​​den nationale økonomi mere indlysende.


  Prime 580KW Diesel Generator Set


Er kvaliteten af ​​Shangchai dieselgeneratorsæt pålidelig?

Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. blev grundlagt i 1947. I 1993 blev det omstruktureret til et statsejet holdingselskab, der udstedte A- og B-aktier i ind- og udland.Nu er det tilknyttet SAIC Group.Det er en stor national højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med forskning og udvikling og fremstilling af motorer, dele og generatorsæt.Det har et teknologicenter, en postdoktoral arbejdsstation, en international standard automatiseret produktionslinje og et kvalitetsstyringssystem til personbiler.

 

Som producent af generatorsæt med næsten 16 års produktionserfaring, Dingbo Power har etableret tætte samarbejdsrelationer med Yuchai, Shangchai og andre virksomheder gennem årene og er blevet en OEM-understøttende fabrik og teknologicenter for Shangchai-generatoren.Vi fortsætter med at innovere og stræber efter at hjælpe virksomheder med at udvikle sig med avancerede produkter og hensynsfulde tjenester.Dieselgeneratorsættet kan vælges i henhold til kundens konfiguration (den strukturelle form kan vælges: åben type, lydløs type, trailertype, regntæt type, mobil kraftstation, mobil strømforsyningskøretøj, fuldautomatisk type, dobbelt strømforsyningstype , etc.).Kontakt Dingbo Power for at få mere information om Shangchai dieselgenerator, e-mailadresse er dingbo@dieselgeneratortech.com eller ring +8613481024441.


Måske kan du lide Shangchai dieselgeneratoren:

350kw 437.5kva Shangchai Diesel Generator Sæt

800kw 1000kva Shangchai Diesel Generator Sæt

Følg os

WeChat

WeChat

Kontakt os

Mob.: +86 134 8102 4441

Tlf.: +86 771 5805 269

Fax: +86 771 5805 259

E-mail: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Tilføj.: No.2, Gaohua Road, Zhengxin Science and Technology Park, Nanning, Guangxi, Kina.

Tag kontakt

Indtast din e-mail og modtag de seneste nyheder fra os.

Copyright © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Alle rettigheder forbeholdes | Sitemap
Kontakt os