Dingbo Power Solgt Et 100kW Diesel Generator Sæt

12. juli 2021

For nylig har Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. og Nanning Donggouling Economic Development Co., Ltd. med succes underskrevet en indkøbskontrakt for et 100kW diesel generatorsæt i henhold til indkøbsresultaterne fra Nanning Xingning-distriktets offentlige indkøbsprojekt den 6. november 2020. Det er underforstået, at enheden vil blive brugt som en nødstandbystrømforsyning til Santang-projektet for demonstrationsinstitution.

 

Nanning Donggouling Economic Development Co., Ltd., etableret den 4. april 2002, er en statsejet virksomhed under folkets regering i Xingning-distriktet, Nanning.Dets forretningsomfang omfatter investering, konstruktion og styring af projekter inden for Xingning-distriktets jurisdiktion. Projektet Santang offentlige pensionsinstitution, som har brug for dieselgeneratorsæt, er et 2882 kvadratmeter stort byggeområde for sundhedsydelser.På nuværende tidspunkt er hovedprojektet afsluttet, og Jieshi vil levere et komplet udvalg af pensionsydelser til ældre.


Sold A 100kW Diesel Generator Set

 

Projektet af Santang offentlige ældrepleje demonstrationsinstitution i Xingning District vedtager et lukket vandkølet selvstartende dieselgeneratorsæt med reserveeffekt på 110KW og fælles effekt på 100kW.Enhedens struktur er et komplet sæt enheder med stålkonstruktionsbase af olietank, dieselmotor, generator, køleblæser, vandradiator, start-, opladnings- og kontrolsystem installeret på samme stativ, og ydeevnen når G3-niveau. enhed har TLC Taier-certificering eller Kinas forbrændingsmotortestcenter-certificering.

 

Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. har etableret tæt samarbejde med Yuchai, Shangchai og andre virksomheder i mange år og er blevet en OEM-understøttende fabrik og teknisk center.Produkterne opfylder kvalitets-, specifikations- og ydeevnekravene i nationale og industrielle standarder og kontraktbestemmelser i alle aspekter, og kan give sikker, stabil og pålidelig strømgaranti til størstedelen af ​​brugerne. Hvis du vil vide mere, bedes du kontakte os via e-mail dingbo@dieselgeneratortech.com.


Følg os

WeChat

WeChat

Kontakt os

Mob.: +86 134 8102 4441

Tlf.: +86 771 5805 269

Fax: +86 771 5805 259

E-mail: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Tilføj.: No.2, Gaohua Road, Zhengxin Science and Technology Park, Nanning, Guangxi, Kina.

Tag kontakt

Indtast din e-mail og modtag de seneste nyheder fra os.

Copyright © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Alle rettigheder forbeholdes | Sitemap
Kontakt os