Sa faia e Shangchai Power se Vaega Fou i le Inisinia maualuga

Aperila 07, 2022

Shangchai mana na taʻalo se mataupu fou i oloa maualuga, ma o le faʻataʻitaʻiga muamua o le 12VK faʻasologa afi na faʻamaonia lelei.


I le 11 i le taeao i le aso 2 o Aperila, 2022, na sau ai le gogolo faifaipea o le afi mai le suʻega a le kamupani ma le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga - na manuia le faʻatulagaina o le afi muamua 12VK!


Shangchai Power Played a New Chapter in High-power Engine


Ua fa'afeiloa'ia e le aiga o Shangchai Power se sui fou ma le malosi tulaga ese!O le malosi 2185kw o le afi 12VK faʻatasi ma le ECU tutoʻatasi ua faʻalauteleina le ituaiga oloa alaleo ma tomai faʻapitoa faʻapitoa o le malosi maualuga o le afi o le malosi o Shanghai, ma tatalaina se mataupu fou o oloa maualuga-mana o le mana o Shanghai.

I le masina o Mati, na manumalo ai le au faʻapitoa a le malosi o Shangchai i faʻafitauli o le taamilosaga o le tuʻuina atu o vaega ma le lelei, faʻamaeʻaina le faʻapotopotoga muamua o le 12VK, ma o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o galuega o loʻo faʻagasolo malie.Ae ui i lea, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi na faʻalavelaveina le faʻatulagaina o galuega.Inisinia ua masani e fiafia i le taalili o afi, mamanu ma tusia ata ma suʻesuʻeina faʻamaumauga i le vaaiga i aso uma o loʻo feagai ma faigata e leʻi mafaufauina.


Shangchai 12VK diesel engine


I le feagai ai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, na vave ona tali atu le vaega R & D.Ina ua maeʻa ni nai aso o taumafaiga, sa fesoʻotaʻi ma faʻatonuina le faʻavae o le poloketi, ma faʻatautaia mamao e tekinisia, faʻatasi ai ma fesoasoani i totonu ma fafo, ma iu ai ina foia le tele o faʻafitauli faʻapitoa e pei o le eletise, faailo ma le faʻavasegaina.O le itu tauagavale o tagata faigaluega o le nofoaga autu, ao faia se galuega lelei i le puipuiga o faamai, faia suʻega R & D tapunia i totonu ma fafo fesoʻotaʻiga e faʻamautinoa ai le alualu i luma le faʻalavelaveina o le poloketi ma faʻaitiitia le aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi i luga o le faʻamaʻi. galuega faatino.


E le mafai e ao pogisa ona ufitia le la, ma e iu lava ina taape le puao.Aʻo leʻi oʻo i lena, e tusa lava po o le a le faigata, o le a tali atu le malosi o Shangchai ma agai i luma ma le lototele, ma ola e tusa ai ma le faʻalagolago ma le faʻamoemoe o le maketi.


Ua faʻatagaina i matou e avea ma faʻatau OEM o le Shangchai engine o la matou lava generator seti i Saina, matou te maua se mafutaga lelei ma Shangchai Power.O tatou Shangchai faasologa diesel generators e mafai ona oʻo i le 60kva i le 1000kva, afai e te fiafia i ai, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi matou ile imeli dingbo@dieselgeneratortech.com.

Mulimuli ia i matou

WeChat

WeChat

Faafesootai matou

Mob.: +86 134 8102 4441

Telefoni.: +86 771 5805 269

Fax: +86 771 5805 259

I-meli: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Faʻaopoopo.: No.2, Gaohua Road, Zhengxin Science and Technology Park, Nanning, Guangxi, Saina.

Fesootai

Ulufale lau imeli ma maua tala fou mai ia i matou.

Puletaofia © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Ua Taofia Aia Tatau Uma | Sitemap
Faafesootai matou