Dingbo Power успешно подписа 50KW генератор Ricardo

30 юни 2021 г

На 18 август Dingbo Power успешно подписа 50 kW дизелов генераторен комплект Ricardo с e за Chongqing Qianguang Electromechanical Research Institute за аварийно резервно електрозахранване на вашата компания. Благодарим ви, че избрахте компанията Xingguang като доставчик на проекта за доставка на дизелов генераторен комплект на Chongqing Qianguang Electromechanical Research Institute и ви благодарим за подкрепата на Qianguang Electromechanical Research Institute за нашата компания!

 

Основан през 1985 г., Qianguang Electromechanical Research Institute е високотехнологично предприятие на държавно ниво, занимаващо се с изследване на процеса на пречистване и регенериране на масло и разработването на оборудване за филтриране на масло.Той получи пет национални патента, спечели златната награда на 7th China new technology и New Product Expo и беше оценен като нов продукт на държавно ниво от Държавната комисия за наука и технологии. Новоизобретеният електронен маслен филтър тип DL е 12 пъти по-чист от новото масло и може да премахне водата в маслото и емулгираната "вода в маслото".Осигурява нов начин за пречистване на хидравлично масло, трансформаторно масло, турбинно масло, ролково масло, масло, носещо маслен филм и др. Благодарим ви, че избрахте Dingbo Power като доставчик на проекта за доставка на дизелов генератор на Chongqing Qianguang Electromechanical Research Institute, и ви благодарим за подкрепата към нашата компания!


Dingbo Power Successfully Signed A 50KW Ricardo Generator Set



Dingbo power разполага с отличен технически екип, ръководен от няколко експерти, който е разработил технологията за намаляване на шума и отстраняване на миризми на дизел генератор , и спечели редица патенти за изобретения. Компанията непрекъснато въвежда модерни технологии и оборудване, активно усвоява най-новите постижения в машините, информацията, материалите, енергията, опазването на околната среда и модерните технологии за управление на системата и ги прилага цялостно към целия процес на продукта разработване и проектиране, производство, тестване, управление и производство на следпродажбено обслужване, така че да се реализира високо качество, висока ефективност, ниска консумация и гъвкаво производство на дизел генератор, сред индустрията на дизеловите генератори в челните редици.

 

Ако се интересувате от този продукт, моля свържете се с нас по имейл emaildingbo@dieselgeneratortech.com.

 


Последвай ни

WeChat

WeChat

Свържете се с нас

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Електронна поща: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Добавяне: No.2, Gaohua Road, Zhengxin Science and Technology Park, Nanning, Guangxi, Китай.

Свържете се с нас

Въведете имейла си и получавайте последните новини от нас.

Авторско право © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Всички права запазени | Карта на сайта
Свържете се с нас