70kw Yuchai Diesel Generator Sæt Brugt som Backup Power

23. juli 2021

Den 10. marts 2021 underskrev Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. og Changchun Jiancheng Economic and Trade Co., Ltd. 70kw Yuchai diesel generator sæt , som er udstyret med Yuchai-motor og Shanghai Stanford-generator, og controlleren er Zhongzhi hgm6110can, Enheden vil blive brugt som standby-strømforsyning i Anping Taian-sektionen af ​​Kina, Ruslands østlige naturgasrørledningsprojekt (Yongqing Shanghai).

 

Anping Tai'an-sektionen af ​​Kina, Ruslands østlige gasrørledningsprojekt (Shuiqing Shanghai) er 325,8 km lang med en rørdiameter på d1219 mm.Der er 4 stationer (Anping tilslutningskompressorstation, Dezhou off load pigging station, Jinan vest off load station og Tai'an forbindende kompressorstation), 14 overvågningsventilkamre (2 klasse a overvågningsventilkamre og 12 klasse B overvågningsventilkamre). Der er 23 store og mellemstore flodovergange, herunder 21 store flodovergange, 8 i Hebei-sektionen og 13 i Shandong-sektionen;Der er to mellemstore flodkrydsninger, en i Hebei og en i Shandong, som alle er udgravningsovergange. Konstruktionen og genopbygningen af ​​hver station og ventilkammer i projektet vil blive afsluttet på én gang sammen med hele projektet.Dingbo Power forstår ovenstående projektoversigt, og vil aktivt samarbejde med design- og konstruktionspersonalet i det senere generatorinstallation og idriftsættelsesarbejde.


70kw Yuchai Diesel Generator Set As Standby Power Supply

 

Yuchai yc4d-seriens motor er den matchende kraft fra det generatorsæt, som brugeren har købt denne gang.Denne serie er et klassisk kraftprodukt udviklet af Yuchai, med høj mærkekendskab og høj markedsgenkendelse.Generatorsættet har karakteristika for pålidelig og holdbar, energibesparende og miljøbeskyttelse, kompakt struktur, stærk transient belastningskapacitet og god vedligeholdelse.Dingbo Power er som generatorproducent med 15 års erfaring også en OEM-producent autoriseret af Yuchai Co. ., Ltd. Det har altid været forpligtet til at designe, levere, idriftsætte og vedligeholde produkter og at give kunderne omfattende og intime one-stop dieselgeneratorsætløsninger.Kunder er velkomne til at konsultere via e-mail dingbo@dieselgeneratortech.com.

 


Følg os

WeChat

WeChat

Kontakt os

Mob.: +86 134 8102 4441

Tlf.: +86 771 5805 269

Fax: +86 771 5805 259

E-mail: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Tilføj.: No.2, Gaohua Road, Zhengxin Science and Technology Park, Nanning, Guangxi, Kina.

Tag kontakt

Indtast din e-mail og modtag de seneste nyheder fra os.

Copyright © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Alle rettigheder forbeholdes | Sitemap
Kontakt os