Споделете вести за 50KW и 100kW Yuchai дизел генератор

09 јули 2021 година

На 31 декември 2020 година, на последниот ден од 2020 година, Guangxi Dingbo Electric Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. уште еднаш испрати добра вест.Dingbo Electric Power и Qingyuan Dingnong Animal Husbandry Equipment Co., Ltd. успешно потпишаа два комплети дизел генератори, едниот е сет дизел генератор Yuchai од 50 KW, другиот е сет дизел генератор Yuchai од 100 kW, кој е издржлив, економичен, има добри перформанси за регулирање на брзината Ниска потрошувачка на гориво, ниска емисија на штетни гасови и низок шум.

 

Qingyuan Dingnong Animal Husbandry Equipment Co., Ltd. е основана на 4 јули 2014 година. Деловниот опсег на компанијата вклучува: производство и продажба: опрема за сточарство;Професионална техничка услужна индустрија;Други стручни и технички услуги кои не се наведени;Земјоделско научно истражување и експериментален развој;шпедитер;Градежна индустрија итн. Ви благодариме за довербата и поддршката на Dingbo Power.Нашата компанија ќе ги исполни нашите очекувања и ќе обезбеди сигурни и задоволителни производи и услуги за клиентите.


50KW and 100kW Yuchai Diesel Generator Set

 

Двете единици купени од корисникот се Сетови за дизел генератори Yuchai .Моќта на дизел генераторите од серијата Dingbo Yuchai е дизел моторот произведен од Yuchai Co., Ltd., кој го интегрира богатото искуство за дизајнирање на дизел мотори на Yuchai групацијата и напредната технологија дома и во странство.Ги наследува одличните карактеристики на Yuchai Machinery и ги има предностите на издржливост, заштеда на гориво, добри перформанси за регулирање на брзината, ниска потрошувачка на гориво, висока ефикасност и ниска цена Ниска емисија и низок шум.

 

Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. е производител на OEM овластен од владата на Yuchai.Компанијата има модерна производствена база, професионален тим за истражување и развој, напредна технологија на производство, совршен систем за управување со квалитет и гаранција за здрави услуги по продажбата.Сервисната мрежа е низ целата земја, обезбедувајќи ви целосен опсег на услуги за дизајнирање, снабдување, пуштање во работа и одржување на комплети дизел генератори. Доколку сте заинтересирани за нашите производи, добредојдовте да не контактирате на е-пошта dingbo@dieselgeneratortech.com .

 


Следете нè

WeChat

WeChat

Контактирајте не

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Е-пошта: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Додај: бр.2, патот Гаохуа, научен и технолошки парк Женгксин, Нанинг, Гуангкси, Кина.

Стапи во контакт

Внесете ја вашата е-пошта и добијте ги најновите вести од нас.

Авторски права © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Сите права се задржани | Мапа на сајтот
Контактирајте не