Dingbo Power успешно потпиша 4 комплети тивки генератори од 60 kW

28 јуни 2021 година

Во мај 2018 година беа потпишани четири комплети од 60 kW тивки Yuchai дизел генераторски единици на делот Tangkou Zhanjiang на железницата Maoming Zhanjiang. Производите се карактеризираат со добри перформанси при стартување во итни случаи, стабилна работа, низок шум, високи стандарди за емисија, висока економичност, безбедност и доверливост и удобно одржување.


Во мај 2018 година, нашата компанија и Zhejiang Wangxin Electrical Technology Co., Ltd. успешно потпишаа 4 комплети 60 kW тивки дизел генератори Yuchai, кои се користат како подготвено напојување за проектот за реконструкција на електрификација на Tangkou Zhanjiang дел од новиот Maoming to Zhanjiang железница.


Zhejiang Wangxin Electric Technology Co., Ltd., основана во 2011 година, е главното претпријатие на Zhejiang Da Wangxin и главното претпријатие на Zhejing Da Wangxin Technology Co., Ltd. неговиот бизнис опсег вклучува железница, урбан тунел, урбан интелигентен транспорт, железнички транзит (метро, ​​трамвај, итн.), експресен пат, ров за подземни цевки, пристаниште, пристан, авијација, транспорт, итн. моќ како снабдувач на овој проект за набавка на дизел генератор на Zhejiang Wangxin Electric Technology Co., Ltd. и за поддршка на Zhejiang Wangxin Electric Technology Co., Ltd.!


soundproof diesel generator set


На сет на тивок генератор купена од корисникот усвојува изолација на вибрации, елиминација на бучава, звучна изолација, апсорпција на звук и други технологии за намалување на бучавата, а нивото на бучава може да достигне под 80 dB, а телото на кутијата е со структура што може да се одвојува;Кутијата е изработена од челична плоча и обложена со анти-рѓосувачка боја со високи перформанси.Има функции за намалување на шум, отпорен на дожд и прашина и може да се прилагоди на различни сурови средини на теренот.Производот има карактеристики на добри перформанси при итно стартување, стабилна работа, низок шум, високи стандарди за емисија, висока економичност, безбедно и доверливо и практично одржување.


Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. има модерна производствена база, професионален тим за истражување и развој, напредна производствена технологија, совршен систем за управување со квалитет, гаранција за здрави услуги по продажбата, од дизајн на производи, снабдување, пуштање во работа, одржување, за да ви обезбеди сеопфатни, интимни решенија за едношалтерски дизел генератори.


Генераторот на Dingbo Power е од 20kw до 3000kw, целиот производ ги има положено CE и ISO стандардите, доколку имате план за купување на дизел генератор, ве молиме контактирајте не преку е-пошта dingbo@dieselgeneratortech.com, нашиот професионален тим за продажба ќе ве води да изберете соодветен производ.


Следете нè

WeChat

WeChat

Контактирајте не

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Е-пошта: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Додај: бр.2, патот Гаохуа, научен и технолошки парк Женгксин, Нанинг, Гуангкси, Кина.

Стапи во контакт

Внесете ја вашата е-пошта и добијте ги најновите вести од нас.

Авторски права © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Сите права се задржани | Мапа на сајтот
Контактирајте не