330KW Шангчај Genset Моќност за градежен проект

01 јули 2021 година

Dingbo Power и првата Construction Engineering Co., Ltd. на Guangxi Construction Engineering Group успешно потпишаа 330 kw дизел генератор на Шангчаи, кој се користи за итно напојување на станбена зграда во мирување. Производот има карактеристики на одлична моќност, економичност, стабилност , доверливост, оперативност и ниски трошоци за работа и одржување.

 

На 19 јануари, нашата компанија и првата Construction Engineering Co., Ltd. на Guangxi Construction Engineering Group успешно потпишаа 330 kw дизел генератор на Шангчај, кој се користи за итно напојување на станбени згради во мирување.

 

Guangxi Construction Engineering Group No.1 Construction Engineering Co., Ltd. (во натамошниот текст како Guangxi No.1 Construction) е основана во 1955 година. Првично беше претпријатие директно под Министерството за градежништво, а сега припаѓа на групацијата за градежништво инженеринг Гуангкси .Тоа е претпријатие на државно ниво за општо склучување договори за инженерство за изградба на станови, првокласно претпријатие за општо склучување договори за општинско јавно инженерство и првокласно претпријатие за специјален проект за инженерство на ѕидни завеси.Презема секакви јавни згради, висококвалитетни станбени згради, висококвалитетни станбени згради Има повеќе од десет илјади проекти за развој на недвижности, изградба на големи фабрики, ладилници, стадиони, училишта, аеродроми, патишта, цевководи , општински објекти, капацитети за зачувување на вода, инсталација и декорација на опрема. Ви благодариме што го избравте Dingbo Power како добавувач на проектот за набавка на комплетот за дизел генератор на Guangxi first Construction Co., Ltd., и ви благодариме за поддршката и довербата!


330KW Shangchai generators  


Моќта на Комплет дизел генератор Шангчај нарачан од корисникот е дизел моторот произведен од Shanghai Diesel Engine Co., Ltd., кој има карактеристики на одлични перформанси на моќност, економичност, стабилност, доверливост, оперативност, ниски трошоци за работа и одржување и национален синџир од три гаранции и делови услуга за снабдување.

 

Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. има модерна производствена база, професионален тим за истражување и развој, напредна производствена технологија, совршен систем за управување со квалитет, гаранција за звучна услуга по продажбата, од дизајн на производи, снабдување, пуштање во работа, одржување, за да обезбеди вие со сеопфатни, интимни решенија за дизел генератори со едно застанување.

 

Ако сте заинтересирани за дизел генератор, ве молиме контактирајте не преку е-пошта dingbo@dieselgeneratortech.com.


Следете нè

WeChat

WeChat

Контактирајте не

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Е-пошта: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Додај: бр.2, патот Гаохуа, научен и технолошки парк Женгксин, Нанинг, Гуангкси, Кина.

Стапи во контакт

Внесете ја вашата е-пошта и добијте ги најновите вести од нас.

Авторски права © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Сите права се задржани | Мапа на сајтот
Контактирајте не