Dingbo Power успешно потпиша договор за 500 kW Ricardo Diesel Generator

02 јули 2021 година

Dingbo Power and Nanning Wanding Engineering Project Management Co., Ltd. успешно потпиша 500 kW дизел генератор Ricardo. Ви благодариме што Nanning Wanding Engineering Project Management Co., Ltd. Проектен менаџмент Co., Ltd. за нејзината поддршка на Dingbo Power!

 

На 18 февруари, Dingbo Power и Nanning Wanding Project Management Co., Ltd. успешно потпишаа 500 kW Комплет за дизел генератори Рикардо , Единицата се користи за вонредна состојба на подготвеност напојување на бр.8 проект на пилот проект на Wuxiang нова област земјоделците изградба на нова област.


Dingbo Power Successfully Signed 500kW Ricardo Diesel Generator Set Contract

 

Nanning Wanding Engineering Project Management Co., Ltd. е основана на 20 јануари 2000 година, лоцирана во Zhihe Road, округот Jiangnan, градот Нанинг.Нејзиниот главен деловно поле вклучува инвестиции во урбана инфраструктура и општински јавни објекти, инвестиции во развој и управување на пазарот, развој на земјиште, хотели и туризам и развој на високотехнолошки индустрии. Благодарам Нанинг Вандинг Инженеринг Проект Менаџмент Ко., ООД за изборот на Дингбо Моќ како добавувач на комплет дизел генератори и благодариме на Nanning Wanding Engineering Project Management Co., Ltd. за поддршката на Dingbo Power!

 

Разбирливо е дека проектот е конкурентно преговарање на стоки.Dingbo Power, со својата напредна технологија на производство, совршен систем за управување со квалитет и гаранција за здрави услуги по продажбата, се издвојува од сите нивоа на избор и успешно стана снабдувач на дизел генераторски комплет за проектот. Поддржувачката моќ на комплетот дизел генератор Ricardo снабден од Dingbo Power е дизел моторот произведен од Jiangsu Xingguang Power Generation Equipment Co., Ltd., кој го прифаќа дизел моторот од R серијата.Тоа е нова генерација на енергија заеднички развиена од компанијата Xingguang Power и Рикардо од Велика Британија.Ги има предностите на низок шум, мала зафатнина, мала потрошувачка на гориво, голем вртежен момент, лесно стартување, мал волумен, голема моќност, голема доверливост Лесно е за ракување и одржување.Ако треба да знаете повеќе за производите од серијата Dingbo, ве молиме контактирајте не преку е-пошта dingbo@dieselgeneratortech.com.


Следете нè

WeChat

WeChat

Контактирајте не

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Е-пошта: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Додај: бр.2, патот Гаохуа, научен и технолошки парк Женгксин, Нанинг, Гуангкси, Кина.

Стапи во контакт

Внесете ја вашата е-пошта и добијте ги најновите вести од нас.

Авторски права © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Сите права се задржани | Мапа на сајтот
Контактирајте не