500 kW Yuchai Diesel Genset Power for Real Estate Agency

06 март 2022 година

Неодамна, Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd и Wuxuan Guitai Xinxing Real Estate Co., Ltd. успешно потпишаа 500 kW дизел генератор Yuchai, кој се однесуваше на проектот на Dongxin District, Wuxuan County, Laibin City, Guangxi.Дизел моторот YC6TD840-D31 е бренд независно развиен од Yuchai машина во комбинација со модерната технологија на големи мотори дома и во странство.Преку оптимизација и верификација на модерната технологија за развој на согорување на Yuchai, тој ја усвојува конфигурацијата на четири вентили, интерладење под притисок и електронски контролирана единечна пумпа, која има карактеристики на зачувување на енергија и заштита на животната средина, висока доверливост, силен капацитет на товарење и добра одржливост.


500kW Yuchai Diesel Genset Power for Real Estate Agency


Главни карактеристики на дизел генератор од 500 kW напојуван од Yuchai мотор YC6TD840-D31

1. Технологија за меѓуладење со четири вентили + суперполнење, со доволен внес и согорување и помала потрошувачка на гориво.

2. Користејќи ја модерната светска електронски контролирана технологија за обична железница со висок притисок или електронски контролирана технологија со единечна пумпа, работи непречено и има добра регулација на преодна брзина, а капацитетот на товарење е исто така многу силен.

3. Висока густина на моќност

4. Висококвалитетен блок на цилиндри од леано железо и глава на цилиндерот, висока доверливост.

5. Добри перформанси за ладно стартување, стартер со двојно намалување на брзината + електронски процес на вбризгување гориво, брз старт.

6. Деловите имаат добра универзалност, висок степен на серијализација, еден цилиндар и една покривна структура и ниски трошоци за сеопфатно одржување.

7. Поддржете го стартувањето со двојна енергија.


Известено е дека компанијата за недвижнини Guitai Xinxing во округот Wuxuan се наоѓа во Chengzhong Road, Wuxuan Town, Wuxuan County, Laibin City, Guangxi.Главно се занимава со развој и работа на недвижен имот, инженерско дизајнирање и изградба на внатрешна и надворешна декорација и услуги за управување со имот.


На Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd му веруваат различни индустрии поради одличната услуга и доверливоста на електричната енергија.Како лидер во обезбедувањето комплети за дизел генератори од различни типови и моќи, комплетот за дизел генератори Yuchai обезбеден од Dingbo Power го усвојува тродимензионалниот процес на симулација на течност, независно развиен од Yuchai, електрично контролиран процес на обична железница под висок притисок и процес со четири вентили, интелигентен контролен електрично контролиран систем за вбризгување, Honeywell нов компресор , Европскиот процес на принудно ладење на клипот дупка со ниска инерција со инјектор и други процеси го прават да има подобри перформанси во густината на моќноста, капацитетот на ненадејно оптоварување, поместувањето, потрошувачката на гориво, контролата на емисијата и така натаму.Ако сакате да купите дизел генератор на Dingbo, ве молиме слободно контактирајте не преку е-пошта dingbo@dieselgeneratortech.com.Ние ќе ви помогнеме да го изберете најсоодветен дизел генератор според вашите деловни потреби и буџет.

Следете нè

WeChat

WeChat

Контактирајте не

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Е-пошта: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Додај: бр.2, патот Гаохуа, научен и технолошки парк Женгксин, Нанинг, Гуангкси, Кина.

Стапи во контакт

Внесете ја вашата е-пошта и добијте ги најновите вести од нас.

Авторски права © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Сите права се задржани | Мапа на сајтот
Контактирајте не