Dingbo Power го потпиша договорот за дизел генератор Cummins од 300 kW

05 јули 2021 година

Во декември 2016 година, филијалата на Dingbo Power and Equipment and Materials на Guangxi Road and Bridge Engineering Group Co., Ltd. успешно потпиша сет од 300 kW дизел генератор Chongqing Cummins, кој се користи за вашето напојување во мирување во итни случаи.

 

Чонгкинг од 300 kW Комплет дизел генератор Cummins Во моментов се користи од страна на филијалата за опрема и материјали на Гуангкси Road and Bridge Engineering Group Co., Ltd. е купена од нашата компанија.Уредот има карактеристики на одличен квалитет, ниска потрошувачка на гориво, низок шум, голема излезна моќност, сигурни перформанси, мал волумен, мала тежина, мала потрошувачка на гориво, висока моќност, сигурна работа, практично снабдување и одржување на додатоци.Благодарност до филијалата за опрема и материјали на Гуангкси Road and Bridge Engineering Group Co., Ltd. за нивната поддршка и доверба во Dingbo Power!

 

Гуангкси Road and Bridge Engineering Group Co., Ltd. е големо професионално градежно претпријатие кое интегрира инженерска конструкција, дизајн на сообраќај, истражување и развој на технологија, инвестиции, развој на недвижности и други бизниси. Компанијата главно се занимава со инженерска конструкција, дизајн и Р & D, индустриски инвестиции, развој на недвижен имот и други бизниси.Располага со голем број градежни машини и опрема од светска класа.Формираше национален технолошки центар за претпријатија, провинциска лабораторија и инженерски истражувачки центар.Ја презема водечката улога во спроведувањето на управување со информации со целосна услуга и стандардизирано управување со целиот градежен процес во индустријата, со комплетни средства за следење на квалитетот, Со годишен производствен капацитет од повеќе од 30 милијарди јуани, тоа е големо градежно претпријатие во државна сопственост со одлична опрема и силна техничка сила. Dingbo Power е многу почестен што е добавувач на овој дизел генератор за набавка на опрема и материјали гранка на Гуангкси Road and Bridge Engineering Group Co., Ltd. благодарам на Guangxi Road Bridge Group и нејзината гранка за опрема и материјали за нивната поддршка и доверба во нашата компанија!


Dingbo Power Signed the Contract of 300kW Cummins Diesel Generator Set

 

Комплетовите генератори на Cummins од серијата Dingbo се поделени во три серии: Чонгкинг, Донгфенг и увезени.Поддржувачката моќност е Cummins моторот произведен од Cummins Power Technology Co., Ltd. Тој го усвојува системот за гориво PT патентиран од Cummins, така што моторот има поголема доверливост, издржливост, перформанси на моќност и економичност на горивото додека ги исполнува емисиите за заштита на животната средина.Производите имаат одличен квалитет, висока доверливост, ниска цена и висока ефикасност Ниска потрошувачка на гориво, низок шум, висока излезна моќност, сигурни перформанси, мал волумен, мала тежина, мала потрошувачка на гориво, висока моќност, сигурна работа, практично снабдување и одржување на додатоци .

 

Погледнете овде, дали комплетот Cummins дизел генератор на компанијата Dingbo може да ги задоволи вашите потреби, а вие сте заинтересирани за тоа, добредојдовте контактирајте со е-пошта dingbo@dieselgeneratortech.com.Ние ќе ви обезбедиме најквалитетни производи, не пропуштајте.

 



Следете нè

WeChat

WeChat

Контактирајте не

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Е-пошта: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Додај: бр.2, патот Гаохуа, научен и технолошки парк Женгксин, Нанинг, Гуангкси, Кина.

Стапи во контакт

Внесете ја вашата е-пошта и добијте ги најновите вести од нас.

Авторски права © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Сите права се задржани | Мапа на сајтот
Контактирајте не