Успешно потпишан комплет дизел генератор од 400 KW Chongqing Cummins

03 јули 2021 година

На 21 март, нашата компанија и Sucheng Investment Real Estate Co., Ltd. од округот Санџијанг, успешно потпишаа 400KW дизел генератор на Chongqing Cummins, кој се користи за итно напојување во мирување на вашиот проект.

 

Dingbo Power успешно потпиша Чонгкинг од 400 KW Дизел генератор Cummins во собата со Sanjiang Sucheng Investment Real Estate Co., Ltd., која има поголема доверливост, издржливост, перформанси на моќност и економичност на горивото.Производот има одличен квалитет, мала потрошувачка на гориво, низок шум, висока излезна моќност и сигурни перформанси.


Dingbo Power Successfully Signed A 400KW Chongqing Cummins Diesel Generator Set

 

Sanjiang Sucheng во недвижности инвестициска копродукции, Ltd. е висока почетна точка групација претпријатие кое главно се фокусира на инвестиции во недвижности и интегрира развој на станбени недвижности, комерцијално работење, архитектонски дизајн, инженерска конструкција и машинска и електрична инсталација.Тоа е, исто така, извршен потпретседател на федерацијата за инвестициски претпријатија Гуангкси.Успешно разви голем број згради на бутици во Џиангсу, Гуангкси и Виетнам, има акумулирано богато искуство во развојот и управувањето, и е познат по своето планирање на паркот во иднина, дизајнот на животната средина и дизајнот на дневната соба, висококвалитетниот инженерски квалитет и совршено управување. Благодарам Sanjiang Sucheng инвестициски недвижности Co., Ltd.за изборот на Dingbo Power како добавувач на овој проект за набавка на сетови за дизел генератори и благодариме на Sanjiang Sucheng Investment Real Estate Co., Ltd. за поддршката и признавањето на Dingbo Power!


Генераторскиот комплет Chongqing Cummins од 400 KW што го купи корисникот се напојува со Cummins мотор произведен од Cummins Power Technology Co., Ltd., кој има поголема доверливост, издржливост, перформанси на моќност и економичност на горивото.Производот има одличен квалитет, мала потрошувачка на гориво, низок шум, голема излезна моќност и сигурни перформанси. , снабдување, пуштање во работа и одржување на комплет дизел генератори. Компанијата има модерна производствена база, професионален тим за истражување и развој, напредна технологија на производство, систем за управување со совршен квалитет, гаранција за здрави услуги по продажбата.Според побарувачката на клиентите, компанијата може да прилагоди 30kw-3000kw од различни спецификации, вклучително и обичен тип, автоматизација, четири заштита, автоматско префрлување и три далечински мониторинг, низок шум и мобилен тип Автоматски поврзан систем со мрежа и друга посебна побарувачка на енергија на комплетот дизел генератор .

 

Ако сте заинтересирани за комплет дизел генератори, ве молиме контактирајте не преку е-пошта dingbo@dieselgeneratortech.com.

 

 


Следете нè

WeChat

WeChat

Контактирајте не

Моб.: +86 134 8102 4441

Тел.: +86 771 5805 269

Факс: +86 771 5805 259

Е-пошта: dingbo@dieselgeneratortech.com

Skype: +86 134 8102 4441

Додај: бр.2, патот Гаохуа, научен и технолошки парк Женгксин, Нанинг, Гуангкси, Кина.

Стапи во контакт

Внесете ја вашата е-пошта и добијте ги најновите вести од нас.

Авторски права © Guangxi Dingbo Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. Сите права се задржани | Мапа на сајтот
Контактирајте не